Top 10 gaver til din elskede
Hvis du ønsker at overraske din kæreste med en romantisk gave, er du kommet til det rette sted. Hvis du ønsker at score nogle vigtige point i den romantiske sektor, så start nu. Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte gave!
|01
Rosenbjørn
Rosenbjørn - lavet af 650 blødt duftende ecuadorianske roser. Pakket i en gaveæske og leveres komplet med sølvøreringe + kort.
købe online
købe på amazon
|02
Eternal Rose in Glass
Eternal Rose in Glass - Rose in Glass har LED-belysning og kan bruges som natlampe i soveværelset. Leveres med sølvøreringe som gave.
KØBE ONLINE
KØBE PÅ AMAZON
|03
Smykkeskrin med evig rose
Lavet af dyrt akryl med en ægte rose indeni. Rosen har ikke brug for vand.
KØBE ONLINE
KØBE PÅ AMAZON
|04
Elegant rose i et hjerte
Rose lavet af iriserende akryl. Holder i form af et hjerte. Pakket i sort mærkevare gaveæske med gavebånd.
KØBE ONLINE
KØBE PÅ AMAZON
|05
Gavesæt "Det ægte stjerneskud"
Dette er et stykke af en rigtig stjerne - en meteorit, der faldt i Argentina i 1968. Antallet af disse stykker er begrænset i verden.
KØBE ONLINE
KØBE PÅ AMAZON
|06
En rose bamse 25 cm
En mindre og mere elegant udgave af den gaveindpakkede rosenbamse. Lavet af 450 roser og duften af ecuadorianske roser. Du kan også fylde æsken med rosenblade for at opnå en wow-effekt.
KØBE ONLINE
KØBE PÅ AMAZON
|07
En æske med evige roser
Det er ægte roser, der takket være en særlig proces holder deres friskhed i op til 3 år uden vand!
KØBE ONLINE
KØBE PÅ AMAZON
|08
Æsken med evige roser i form af et hjerte
Den vil helt sikkert forbløffe og fortryller den, der modtager den. Autentiske roser bevarer deres udseende i op til 5 år efter stabilisering.
KØBE ONLINE
KØBE PÅ AMAZON
|09
XXL-hjerte med 150 evighedsstabiliserede roser
XXL-hjerte med 150 evighedsstabiliserede roser - en luksuriøs version til dem, der ønsker at give en uforglemmelig gave for en hel livstid.
KØBE ONLINE
KØBE PÅ AMAZON
|10
Lamouræske med 11 Galaxy-roser og LED
Hver akrylrose er håndlavet og skaber takket være LED'er en uforglemmelig effekt.
KØBE ONLINE
KØBE PÅ AMAZON
At vælge den rigtige gave til din elskede er ofte en vanskelig opgave. For kvinder skal du vælge noget virkelig usædvanligt, kreativt og i modsætning til sædvanlige gaver. Læg et stykke af dig selv i gaven og lav noget helt unikt, noget der vil være sammen med din elskede i lang tid. Det vigtigste er, at gaven kommer fra dit hjerte og din sjæl. Udtryk dit engagement over for din elskede med en original og unik gave, som altid er populær.