De 10 bästa gåvorna till din älskade
Om du vill överraska din älskare med en trevlig romantisk gåva har du kommit till rätt ställe. Om du vill ta viktiga poäng i den romantiska sektorn ska du börja nu. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta presenten!
|01
Rosenbjörn
Rosenbjörn - tillverkad av 650 mjukt doftande ecuadorianska rosor. Förpackad i en presentförpackning och levereras komplett med silverörhängen + kort.
köpa online
köpa på amazon
|02
Eternal Rose in Glass
Eternal Rose in Glass - Rose in Glass har LED-belysning och kan användas som nattlampa i sovrummet. Levereras med silverörhängen som gåva.
KÖPA ONLINE
KÖPA PÅ AMAZON
|03
Smyckeskrin med evig ros
Tillverkad i dyrbar akryl med en äkta ros inuti. Rosen behöver inget vatten.
KÖPA ONLINE
KÖPA PÅ AMAZON
|04
Elegant ros i ett hjärta.
Ros tillverkad av iriserande akryl. Hållare i form av ett hjärta. Förpackad i märkesmärkt svart presentförpackning med band.
KÖPA ONLINE
KÖPA PÅ AMAZON
|05
Presentförpackning
"Den riktiga stjärnskottet"
Detta är en bit av en riktig stjärna - en meteorit som föll i Argentina 1968. Antalet av dessa bitar är begränsat i världen.
KÖPA ONLINE
KÖPA PÅ AMAZON
|06
En rosa nallebjörn 25 cm
En mindre och elegantare version av den presentförpackade rosenbjörnen. Tillverkad av 450 rosor och doften av ecuadorianska rosor. Du kan också fylla lådan med rosenblad för en wow-effekt.
KÖPA ONLINE
KÖPA PÅ AMAZON
|07
En ask med eviga rosor
Detta är riktiga rosor som tack vare en speciell process behåller sin fräschör i upp till 3 år utan vatten!
KÖPA ONLINE
KÖPA PÅ AMAZON
|08
Lådan med eviga rosor i form av ett hjärta
Den kommer garanterat att förvåna och förtrolla den som får den. Äkta rosor behåller sitt utseende i upp till 5 år efter stabilisering.
KÖPA ONLINE
KÖPA PÅ AMAZON
|09
XXL-hjärta med 150 evighetsstabiliserade rosor
XXL-hjärta med 150 evighetsstabiliserade rosor - en lyxig version för dem, som vill ge en oförglömlig gåva för en hel livstid.
KÖPA ONLINE
KÖPA PÅ AMAZON
|10
Lamourlåda med 11 Galaxy-rosor och LED
Varje akrylros är handgjord och tack vare lysdioder skapar den en oförglömlig effekt.
KÖPA ONLINE
KÖPA PÅ AMAZON
Att välja rätt gåva till din älskade är ofta en svår uppgift. För kvinnor måste du välja något riktigt ovanligt, kreativt och till skillnad från vanliga gåvor. Lägg en bit av dig själv i gåvan och gör något helt unikt, något som kommer att finnas med din älskade under lång tid. Det viktiga är att gåvan kommer från ditt hjärta och din själ. Uttryck ditt engagemang för din älskade med en originell och unik gåva som alltid är populär.